Antena 3 CNN Externe Silviu Ionescu, despre verdictul judecătorilor din Singapore: Este o prostie!

Silviu Ionescu, despre verdictul judecătorilor din Singapore: Este o prostie!

Silviu Ionescu, despre verdictul judecătorilor din Singapore: Este o prostie!
Sursa foto: Silviu Ionescu
01 Apr 2010   •   10:03

Silviu Ionescu susţine că verdictul justiţiei din Singapore potrivit căruia se afla la volanul maşinii care a accidentat mortal un om şi a rănit alţi doi, este o prostie. Fostul însărcinat de afaceri al Ambasadei României în Singapore a declarat că nu este suprins de verdict.
Potrivit The Straits Times, Silviu Ionescu a batjocorit dovezile pe care martorii în acest proces le-au adus în faţa magistraţilor, spunând că aceştia sunt mincinoşi. Mai mult, fostul diplomat român spune că unul dintre martorii din proces ar fi fost de fapt şoferul real al maşinii implicate în accident.
Silviu Ionescu este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi fals în declaraţii. Anchetatorii susţin că în loc să oprească şi să cheme o ambulanţă pentru victimă, acesta şi-a continuat drumul şi la următoarea intersecţie a mai accidentat un tânăr. Mai mult chiar, ar fi încercat să-şi ascundă fapta şi şi-a înscenat furtul maşinii.
Însărcinatul cu afaceri Silviu Ionescu a negat că s-ar fi aflat la volanul maşinii care a provocat accidentul în seara zilei de 15 decembrie 2009. Diplomatul a povestit, în luna ianuarie pentru Antena 3, că autoturismul i-a fost furat din faţa ambasadei, iar martorii care îl plasează la locul acidentului se înşeală şi pot fi bănuiţi de rele intenţii.

Silviu Ionescu, declarat vinovat de justiţia din Singapore

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: singapore silviu ionescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close