x close

SUA. Şapte persoane au fost împuşcate, în timpul unei parade

25 Feb 2009   •   16:38
SUA. Şapte persoane au fost împuşcate, în timpul unei parade grup de oameni

Şapte persoane au fost împuşcate, în timpul unei parade de Mardi Gras care se desfăşura la New Orleans. Printre victime se afla şi un copil de un an şi trei luni, anunţă Washington Post în ediţia electronică.
Focurile de armă au fost trase, marţi după-amiază, în apropierea Garden District. Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Bob Young, a declarat că victimele au fost transportate la spital.
Atacul a fost soldat cu şapte victime: trei bărbaţi, în vârstă de, respectiv 50 de ani, 33 de ani şi 20 de ani, două femei în vârstă de 20 şi, respectiv, 17 ani, un băiat în vârstă de 15 ani şi un copil de un an şi trei luni. Din fericire, bebeluşul a fost uşor atins de glonţ şi nu a fost transportat la spital.
Însă, două dintre victime au fost rănite grav la nivelul stomacului şi au fost supuse unor intervenţii chirurgicale. Potrivit ofiţerului de poliţie Janssen Valencia, starea celorlalte victime este stabilă.
Autorităţile susţin că victimele au fost împuşcate la întâmplare. Poliţiştii au reţinut deja doi suspecţi: Mark Brooks, în vârstă de 19 ani, şi Louis Lazone, în vârstă de 18 ani, ambii din New Orleans.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

parada
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati