Antena 3 CNN Externe SUA. Şapte persoane au fost împuşcate, în timpul unei parade

SUA. Şapte persoane au fost împuşcate, în timpul unei parade

SUA. Şapte persoane au fost împuşcate, în timpul unei parade
Sursa foto: grup de oameni
25 Feb 2009   •   16:38

Şapte persoane au fost împuşcate, în timpul unei parade de Mardi Gras care se desfăşura la New Orleans. Printre victime se afla şi un copil de un an şi trei luni, anunţă Washington Post în ediţia electronică.
Focurile de armă au fost trase, marţi după-amiază, în apropierea Garden District. Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Bob Young, a declarat că victimele au fost transportate la spital.
Atacul a fost soldat cu şapte victime: trei bărbaţi, în vârstă de, respectiv 50 de ani, 33 de ani şi 20 de ani, două femei în vârstă de 20 şi, respectiv, 17 ani, un băiat în vârstă de 15 ani şi un copil de un an şi trei luni. Din fericire, bebeluşul a fost uşor atins de glonţ şi nu a fost transportat la spital.
Însă, două dintre victime au fost rănite grav la nivelul stomacului şi au fost supuse unor intervenţii chirurgicale. Potrivit ofiţerului de poliţie Janssen Valencia, starea celorlalte victime este stabilă.
Autorităţile susţin că victimele au fost împuşcate la întâmplare. Poliţiştii au reţinut deja doi suspecţi: Mark Brooks, în vârstă de 19 ani, şi Louis Lazone, în vârstă de 18 ani, ambii din New Orleans.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: parada
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close