Antena 3 Externe O tânără de 16 ani din SUA, care a fost răpită, a fost salvată după ce a folosit niște gesturi învățate pe TikTok

O tânără de 16 ani din SUA, care a fost răpită, a fost salvată după ce a folosit niște gesturi învățate pe TikTok

de Alexandra Ionescu    |    07 Noi 2021   •   12:28
O tânără de 16 ani din SUA, care a fost răpită, a fost salvată după ce a folosit niște gesturi învățate pe TikTok
Sursa foto: Getty Images

O tânără de 16 ani din SUA, care a fost răpită, a fost salvată după ce a folosit niște gesturi învățate pe TikTok. Un motociclist a sunat la poliție după ce tânăra i-a semnalat că este în pericol.

Poliția din Kentucky spune că a oprit și l-a arestat pe James Brick după ce un motociclist a recunoscut gesturile mâinii și a sunat la 911.

Brick, în vârstă de 61 de ani, a fost acuzat de răpire. 

În timpul anchetei, poliția a găsit un telefon în posesia lui Brick, unde avea imagini cu o minoră în ipostaze pornografice.

Departamentul șerifului din Laurel a confirmat că adolescenta a folosit gesturile, care au fost postate pe TikTok și pe alte platforme de socializare, care înseamnă: ” violență acasă – am nevoie de ajutor – violență domestică”.

Oficialii spun că adolescenta fusese dată dispărută de părinții ei în Asheville, Carolina de Nord, săptămâna trecută, potrivit The Independent.

Potrivit adolescentei, ea a călătorit cu Brick prin Carolina de Nord, Tennessee, Kentucky și Ohio, a declarat departamentul șeriful într-un comunicat.

Departamentul de poliție nu a specificat ce semne a folosit adolescenta, dar susținătorii au încurajat persoanele aflate în dificultate să gesticuleze cu mâinile pentru a cere ajutor discret.

Fundația Canadiană pentru Femei a spus că un semnal universal de ajutor poate fi dat îndreptând palma unei mâini înainte, cu degetul mare în pumn și cu celelalte degete închise peste el pentru a îl „prinde”.

Persoanele aflate în primejdie au fost încurajate să folosească semnalul atunci când nu pot vorbi deschis despre o situație periculoasă în care s-ar putea afla.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close