Antena 3 CNN Externe Trei soldaţi ucişi de un atacator pe scuter, în sud-vestul Franţei

Trei soldaţi ucişi de un atacator pe scuter, în sud-vestul Franţei

Trei soldaţi ucişi de un atacator pe scuter, în sud-vestul Franţei
15 Mar 2012   •   19:11
UPDATE 19:45 - Soldatul francez, grav rănit joi după-amiază într-un atac care a provocat moartea altor doi militari în sud-vestul Franţei, a decedat din cauza rănilor, a anunţat Ministerul Apărării, citat de AFP.
   
Soldaţii, aparţinând celui de-al 17-lea Regiment de genişti paraşutişti (RGP), au fost vizaţi de un atacator care a fugit pe motocicletă, în plină stradă la Montauban, în sud-vestul Franţei.


Doi militari au fost împuşcaţi mortal şi unul a fost rănit, joi după-amiază, în plină stradă la Montauban, în sud-vestul Franţei, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP.
   
Cei trei soldaţi, care erau în uniformă militară, se aflau în apropierea unor magazine şi a unei agenţii bancare când un atacator care se deplasa pe un scuter şi purta o cască dotată cu vizieră, a deschis focul asupra lor, potrivit autorităţilor locale.
   
Atacatorul a fugit. Un important dispozitiv de poliţişti şi jandarmi a fost mobilizat pentru a-l găsi. Motivele acestui atac nu sunt cunoscute.
   
Atacul a avut loc în apropiere de cazarma care găzduieşte cel de-al 17-lea regiment de genişti paraşutişti (RGP).

Potrivit postului de ştiri LCI, victimele retrăgeau bani de la un bancomat, iar doi bărbaţi sunt căutaţi activ de forţele de ordine.
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close