Antena 3 CNN Externe Un neurochirurg a anunţat că are o BOMBĂ în aeroportul din Miami. Gluma l-a costat 90.000 de dolari!

Un neurochirurg a anunţat că are o BOMBĂ în aeroportul din Miami. Gluma l-a costat 90.000 de dolari!

Un neurochirurg a anunţat că are o BOMBĂ în aeroportul din Miami. Gluma l-a costat 90.000 de dolari!
02 Dec 2014   •   14:24

"Glumeţul" este un neurochirurg celebru şi a făcut unele aprecieri nepotrivite la îmbarcare. După ce a anunţat personalul de la sol că are asupra sa explozibil, el a plătit acum aproape 90.000 de dolari pentru întârzierea a mii de pasageri.

Dr. Manuel Alvarado (foto medalion), din Venezuela, a fost de acord să achite suma de 89.172 USD după ce a pus în alertă maximă poliţia Aeroportului Internaţional Miami.
Forţele de ordine au evacuat de urgenţă două terminale, iar mii de pasageri au avut de suferit de pe urma întârzierilor provocate.

Incidentul s-a petrecut în ziua de 22 octombrie, atunci când doctorul pus pe şotii se pregătea să se îmbarce la bordul unui avion cu destinaţia Bogota, capitala Columbiei. El a fost întrebat de un agent al companiei aeriene Avianca dacă are vreo substanţă exploziva în bagaje sau asupra sa.
Alvarado  a replicat că are C4, iar angajatul de la ghişeu l-a întrebat dacă acesta este o armă.
Calm, medicul a început să-i explice acestuia că este vorba de un tip de exploziv extrem de periculos, cu efecte devastatoare.
Din păcate pentru medicul şugubăţ, cel din spatele ghişeului l-a luat în serios şi a chemat poliţia, care l-a arestat pe Alvarado.

Avocatul celui reţinut a susţinut că Alvarado era foarte obosit, "fiind privat de mai multe ore de somn" şi aşa se explică remarca lui nepotrivită.

Aproximativ 84.000 de dolari vor intra în conturile a cinci companii aeriene care au trebuit să îşi întârzie zborurile. Restul de bani se îndreaptă spre Departamentul de Poliţie Miami-Dade, care a folosit un echipaj special pirotehnic pentru analizarea în amănunt a bagajului doctorului venezuelean.

După ce Alvarado a plătit amenda colosală, procurorii din Miami au decis să retragă dosarul penal întocmit pe numele acestuia şi s-a renunţat la toate acuzaţiile privind ameninţarea falsă cu bomba.

"Mă simt extrem de ruşinat şi regret enorm lucrurile prosteşti pe care le-am spus atunci. Îmi pare foarte rău!", a spus doctorul.

×
Subiecte în articol: bombă
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close