Antena 3 CNN Externe Un parlamentar american acuzat de hărțuire sexuală a fost găsit mort. Politicianul s-a împușcat în cap

Un parlamentar american acuzat de hărțuire sexuală a fost găsit mort. Politicianul s-a împușcat în cap

Un parlamentar american acuzat de hărțuire sexuală a fost găsit mort. Politicianul s-a împușcat în cap
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Dec 2017   •   12:20

Un congresman republican din Kentucky, acuzat de violențe sexuale la adresa unei adolescente, a fost găsit miercuri mort, împușcat în cap, 'probabil o sinucidere', potrivit autorităților, au anunțat mass-media locale, informează AFP.

Dan Johnson, un pastor evanghelic controversat, postase anterior o dezmințire pe contul său de Facebook la informațiile avansate de un organism local de anchetă, Kentucky Center for Investigative Reporting, difuzate de postul public de radio din Kentucky.
'Acuzațiile (...) sunt false. Dumnezeu și doar Dumnezeu știe adevărul', a notat între altele Dan Johnson, citat de Louisville Courier-Journal.

Ulterior, această postare a fost ștearsă, însă ea a atras atenția autorităților, care l-au găsit pe Dan Johnson, împușcat în cap, lângă un pod, a anunțat pentru presă medicul legist al comitatului Bullitt, David Bullings. Decesul lui a rezultat în urma unui 'probabil suicid', a adăugat el.

Potrivit EFE, marți, Johnson susținuse o conferință de presă din amvonul bisericii sale din Louisville, negând acuzațiile de hărțuire sexuală și susținând că acestea fac parte dintr-o campanie națională de înlăturare din posturile lor a elementelor mai conservatoare din rândul republicanilor.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: impuscat cap hartuire sexuala
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close