Antena 3 CNN Externe Un pasager clandestin a căzut mortal dintr-un avion British Airways

Un pasager clandestin a căzut mortal dintr-un avion British Airways

Un pasager clandestin a căzut mortal dintr-un avion British Airways
19 Iun 2015   •   16:05

Un pasager clandestin, care se asundea în cala de bagaje a unui avion al companiei aeriene British Airways, a căzut în gol şi a murit cu câteva minute înainte ca aeronava să aterizeze pe Aeroportul Heathrow din Londra.

Potrivit specialiştilor, victima "era moartă sau aproape moartă" în momentul în care aceasta a căzut pe acoperişul unui magazin din sud-vestul capitalei britanice.

British Airways a anunţat că un al doilea bărbat a fost găsit în compartimentul de bagaje al aceluiaşi avion, iar acesta se afla în stare de hipotermie avansată. El a fost transportat la spital, unde medicii au reuşit să îl stabilizeze.

Avionul de pasageri efectua o cursă regulată între Johannesburg şi Londra iar atitudinea maximă de zbor este 13.000 de metri, unde temperatura aerului coboară până la -60 de grade Celsius.

Se presupune că cei doi bărbaţi au reuşit să se furişeze în aeronavă în timpul pregătirii de zbor, pe aeroportul din Africa de Sud.

"Colaborăm strâns cu Poliţia Metropolitană şi cu autorităţile sud-africane pentru elucidarea factorilor care au permis producerea unui astfel pe cât de rar, pe atât de tragic", a transmis astăzi compania British Airways, printr-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: british airways
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close