Antena 3 CNN Externe Un student american şi-a băut propria urină pentru a supravieţui, după ce a fost uitat timp de 5 zile într-o celulă

Un student american şi-a băut propria urină pentru a supravieţui, după ce a fost uitat timp de 5 zile într-o celulă

Un student american şi-a băut propria urină pentru a supravieţui, după ce a fost uitat timp de 5 zile într-o celulă
Sursa foto: Foto: YouTube
03 Mai 2012   •   21:13

Daniel Chong, un student din California în vârstă de 23 de ani, cere daune morale de 20 de milioane de dolari autorităţilor federale, după ce a fost reţinut în urma unui raid antidrog şi abandonat într-o celulă timp de cinci zile, fără hrană şi băutură, scrie Huffington Post.

Chong, care a fost reţinut pe 20 aprilie alături de alţi opt colegi cu care locuia, în urma unui raid al ofiţerilor antidrog, povesteşte presei americane că a fost nevoit să îşi bea propria urină pentru a supravieţui celor cinci zile de detenţie.

Deşi autorităţile descoperiseră 18.000 de pastile de Ecstasy în locuinţa acestora, Daniel Chong nu a fost acuzat de nimic şi ar fi urmat să părăsească arestul chiar în ziua reţinerii sale, pe 20 aprilie. Acest lucru nu s-a întâmplat. Chong a fost ... uitat ... în celulă timp de 5 zile.

William Sherman, un oficial de rang înalt al DEA (Drug Enforcement Administration - n.r.), a declarat că "incidentul este unul mai mult decât regretabil, pentru care scuzele sincere sunt aproape inutile".



×
Subiecte în articol: urina student colegi
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close