Antena 3 CNN Externe VÂNĂTOAREA ucigaşului DE POLIŢIŞTI continuă. Autorităţile din California promit o recompensă de un milion de dolari

VÂNĂTOAREA ucigaşului DE POLIŢIŞTI continuă. Autorităţile din California promit o recompensă de un milion de dolari

VÂNĂTOAREA ucigaşului DE POLIŢIŞTI continuă. Autorităţile din California promit o recompensă de un milion de dolari
Sursa foto: Foto: AP
de S.T.    |    11 Feb 2013   •   10:01

Autorităţile din California au promis duminică o recompensă în valoare de un milion de dolari în schimbul oricărei informaţii ce va permite arestarea unui fost poliţist căutat de o săptămână pentru uciderea a trei persoane, relatează AFP.

"Nu vom tolera ca un individ să pună în pericol securitatea şi liniştea vecinilor şi cartierelor noastre", a declarat primarul oraşului Los Angeles Antonio Villaraigosa, într-o conferinţă de presă.

Primarul a declarat că oficiali locali, sindicalişti şi oameni de afaceri au strâns suma de un milion de dolari.
   
De o săptămână, peste 100 de poliţişti au început o adevărată vânătoare în regiune, în căutarea fostului poliţist Christopher Dorner, în vârstă de 33 de ani, implicat într-o răzbunare sângeroasă după ce a fost dat afară din Poliţia Los Angeles (LAPD) în 2008, pentru declaraţii false despre unul dintre superiorii săi.

În prezent, căutările lui Dorner sunt concentrate în zona oraşului Big Bear, locuitorilor căruia le-au fost recomandate mai multe măsuri de precauţie, între care părăsirea domiciliului numai în caz de urgenţă maximă.


 


×
Subiecte în articol: california vanatoare recompensa
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close