Antena 3 CNN Externe Un junior al echipei naționale de fotbal din Afganistan a murit zdrobindu-se de pista aeroportului din Kabul, după ce a căzut de pe un avion american

Un junior al echipei naționale de fotbal din Afganistan a murit zdrobindu-se de pista aeroportului din Kabul, după ce a căzut de pe un avion american

Unul dintre afganii care și-au găsit moartea pe pista aeroportului din Kabul, căzând de pe avion american care tocmai decolase, era membru al echipei naționale fotbalistice de juniori, scrie presa internațională.

Un junior al echipei naționale de fotbal din Afganistan a murit zdrobindu-se de pista aeroportului din Kabul, după ce a căzut de pe un avion american
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Aug 2021   •   17:29

Moartea lui Zaki Anwari a fost anunțată pe pagina de Facebook a echipei naționale afgane.

De asemenea, Directoratul pentru educație fizică și sport din Afganistan a confirmat moartea lui Anwari.

Tânărul de 19 ani este unul dintre cei care s-au agățat de avionul de transport, în încercarea disperată de fugi din țară.

Scenele dramatice au avut loc luni, 16 august, când mii de afgani au invadat pista aeroportului internațional, riscându-și viețile pentru a scăpa din capitala invadată cu o zi înainte de talibani.

În numeroase videoclipuri postate pe rețelele de socializare pot fi văzute grupuri de bărbați care se agață de trenul de aterizare al avioanelor C-17 ale armatei SUA, în timp ce acestea rulează pe pistă.

Alții oameni aleargă în apropierea aeronavelor.

Cel puțin două persoane au murit după ce au căzut de pe aparatele care au decolat.

Autoritățile americane au confirmat săptămâna aceasta că rămășițe umane au fost găsite în trenul de aterizare al unui avion C-17 care a decolat luni din Kabul.

×
Subiecte în articol: Zaki Anwari avion Kabul
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close