Antena 3 CNN Formula 1 Lando Norris, de la McLaren, a câștigat Marele Premiu de la Miami. Este prima sa victorie în Formula 1

Lando Norris, de la McLaren, a câștigat Marele Premiu de la Miami. Este prima sa victorie în Formula 1

Câștigător surpriză la Marele Premiu de la Miami. Lando Norris s-a impus la Marea Cursă din Florida, transmisă în direct la Antena 3 CNN. Pilotul britanic al celor de la McLaren a făcut o cursă spectaculoasă și a bifat prima victorie a carierei într-un Grand Prix.

de Laura Dinu    |    06 Mai 2024   •   08:23

Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami. Plecat de pe locul 5, britanicul a profitate chiar de un safety car venit la jumătatea cursei și a reușit să termine cursa cu un avantaj confortabil de peste șapte secunde față de campionul mondial Max Verstappen. 

A fost prima victorie pentru McLaren, într-un Grand Prix, după trei ani. 

”Ce cursă! A fost o lungă perioadă de așteptare, dar în sfârșit am reușit și sunt foarte fericit pentru toată echipa mea. În sfârșit am avut rezultate”, a declarat Lando Norris imediat după cursă. 

Verstappen a ratat șansa de a bifa al treilea succes consecutiv la Miami. Olandezul a rămas cu patru victorii în acest sezon și este în continuare pe locul 1 în clasamentul general al piloților. 

”Pierzi, câștigi, cred că toți suntem obișnuiți cu asta în curse. A fost incredibil de greu pentru noi, dar sunt mulțumit și cu locul 2. Sunt foarte fericit pentru Lando, a avut mult de așteptat și nu va fi ultima sa victorie. Cu siguranță a meritat azi”, a declarat și Verstappen. 

Podiumul de la Miami a fost completat de Charles Lecrerc de le Ferrari, în timp ce Lewis Hamilton s-a clasat doar pe locul 6.

Formula 1 se va vedea în următorii trei ani în universul Antena. 

Etapa următoare va avea loc între 17 și 19 mai, în Italia, 

Calificările și marea cursă vor fi live în canalele Antena și în Antena Play.

 

×
Subiecte în articol: Nando Norris McLaren Formula 1
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close