Antena 3 CNN Formula 1 Mercedes nu renunţă la lupta pentru titlu în Formula 1 | Red Bull şi Ferrari domină clasamentul

Mercedes nu renunţă la lupta pentru titlu în Formula 1 | Red Bull şi Ferrari domină clasamentul

Team Mercedes nu renunţă la luptă în acest sezon al Formulei 1. Deşi Red Bull şi Ferrari au fost mult în faţa în primele patru curse, Toto Wolff spune că echipa germană nu-şi permite să abandoneze sezonul 2024, pentru dezvoltarea maşinilor pentru 2026.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2024   •   08:50

Întrebat despre posibilitatea ca Mercedes să abandoneze mașina din acest sezon și să înceapă dezvoltarea pentru monopostul din 2026 Toto Wolf a răspuns că Mercedes nu își permite să facă așa ceva. FIA va introduce noi reguli în Formula 1 de la finalul sezonului viitor însă șeful Mercedes încă mai are încredere în monopostul V-15.

"Modificările la mașini au funcționat. Cred că știm drumul pe care trebuie să ne îndreptăm chiar dacă rezultatele în calificări și curse încă nu au venit", a spus acesta.

Team-ul german a înregistrat cel mai bun rezultat al său în prima cursă la Bahrain când George Russell s-a clasat pe locul 5. Înainte de marele premiu al Chinei, de săptămâna viitoare pilotul numărul 1 de la Mercedes a ales să meargă la Monte Carlo. Russel a văzut pe viu un meci de-al lui Novak Djokovic, pe zgura de la Monaco.

Următoarea etapă din F1 va fi între 19 și 21 aprilie la Shanghai. Formula 1, Formula 2 și Formula 3 se văd în următorii 3 ani în Antena Play. Marele premiu al Chinei va debuta cu antrenamentele în Antena Play, pe 19 aprilie. Calificările la sprint vor fi tot pe 19 aprilie de la ora 10:30, în timp ce sprintul va avea loc pe 20 aprilie de la ora 6.00.

Ambele se văd în Antena Play și pe Antena 3 CNN. Calificările de pe circuitul din Shanghai vor avea loc pe 20 aprilie de la ora 10.00, pe Antena 3 CNN. De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie de la ora 10.00 în direct pe Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Mercedes Ferarri Formula 1
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close