Antena 3 CNN Formula 1 Schimbare neașteptată la Mercedes pentru sezonul următor de Formula 1. Cine l-ar putea înlocui pe Lewis Hamilton

Schimbare neașteptată la Mercedes pentru sezonul următor de Formula 1. Cine l-ar putea înlocui pe Lewis Hamilton

Conducătorul uneia dintre pretendentele la titlu în Formula 1 poate face o alegere surprinzătoare.

de Laura Dinu    |    18 Mar 2024   •   11:32

Echipa Mercedes a început neconvingător noul sezon, iar şeful Toto Wolff îşi face planurile pentru viitorul sezon. Lewis Hamilton va părăsi gruparea germană, iar în locul său se ia în calcul un pilot care va putea ajuta echipa pe termen lung. Kimi Antonelli, pilot în Formula 2, ar putea concura pentru constructorul german alături de George Russel.

"Am vorbit prea mult despre Kimi, pentru că are doar 17 ani. A urcat foarte repede din F3 în F2. Trebuie să învețe, trebuie să crească în umbră, să spunem aşa, pentru a se putea dezvolta, pentru a putea înțelege ce să facă, și va fi în Formula 1 dacă totul merge conform planului", a fost răspunsul şefului Mercedes.

În schimb, la Red Bull echipa Verstappen-Perez nu este nici ea bătută în cuie. Christian Horner a avut un ultimatum pentru Sergio Perez. Pilotul mexican mai are contract cu Red Bull până la finalul acestui sezon, iar viitorul său este pus sub semnul întrebării.

Perez trebuie să se apropie de evoluţiile lui Max Verstappen, dacă vrea să continue la echipa austriacă din sezonul viitor.

Șeful echipei austriece vrea să dea uitării scandalul în care a fost acuzat de "comportament nepotrivit" de o fostă angajată şi vrea să aducă un al 4-lea titlul pentru Max. Angajata echipei de F1 care a formulat acuzațiile la adresa lui Horner a depus o plângere şi la comisia de etică a FIA.

”În ceea ce mă priveşte şi în ceea ce priveşte echipa Red Bul Racing, noi mergem mai departe şi ne concentrăm pe viitor”, a spus el. 

În ceea ce priveşte echipa Ferrari, lucrurile sunt clare. Duetul "Leclerc-Sainz" va încheia acest sezon, iar din 2025 piloții titulari vor fi Hamilton şi Leclerc.

Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în universul Antena. Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 se va desfășura în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi în Antena PLAY.

×
Subiecte în articol: Formula 1 Mercedes Lewis Hamilton
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close