Antena 3 CNN Horoscop Te-ai născut dimineața sau seara? Ce spune astrologia chineză despre momentul nașterii tale

Te-ai născut dimineața sau seara? Ce spune astrologia chineză despre momentul nașterii tale

Te-ai născut dimineața sau seara? Ce spune astrologia chineză despre momentul nașterii tale
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Iul 2018   •   18:40

Persoanele care s-au născut dimineața sunt dinamice, ambițioase și foarte istețe, cele care s-au născut după amiaza sunt bune la organizare și planificare, iar cele care s-au născut seara sunt deosebit de creative. 

Între orele 6 și 12 – Ai avut norocul să te naști într-una din cele mai bune perioade ale zilei, ai fost înzestrat cu o fire prietenoasă și ești apreciat de cei din jur. Ai o fire practică și realistă, foarte rațională în orice situație.

Între orele 12 și 18 după amiază - Ai o mare încredere în tine, știi să te impui și reușești să obții ceea ce alții doar visează. Ești materialist, dar mai ales ambițioas să deții puterea și să domini.

Între orele 18 și 12 noaptea - Liniștea și confortul sunt foarte importante pentru tine. Ești interesat de casă, de familie și de copii, dar tot ceea ce faci trebuie să fie bine în primul rând pentru tine. 

Între miezul nopții și 6 dimineața - Iubești viața, îți place să trăiești intens și cauți aventura. Ești isteț și știi cum să profiți de orice ocazie, dar cel mai mult îți place să experimentezi lucruri noi, potrivit libertateapentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop dimineata seara nascut astrologie
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close