Antena 3 CNN Life Cea mai simplă şi eficientă tehnică de agăţat

Cea mai simplă şi eficientă tehnică de agăţat

Cea mai simplă şi eficientă tehnică de agăţat
01 Mai 2014   •   12:57

Nu conteaza intr-atat ce porti, ce inaltime ai si cate kilograme iti arata cantarul, ci vocea ta atunci cand vrei sa ademenesti pe cineva pe care ai pus ochii.
 
Tehnici de agatat sunt o multime, special concepute pentru fiecare situatie, de la abordarea fata in fata la cea online. In acestea intra cum sa te imbraci, cum sa-ti tii umerii, cum sa privesti, cat sa privesti si asa mai departe. Insa niciuna dintre aceste tehnici nu valoreaza mai nimic fara principalul atu pe care il are fiecare din noi atunci cand vine vorba de agatat: vocea.
 
Dar de ce este vocea atat de importanta? Ei bine, inainte de toate, prin voce restrangem aria de acoperire, cu alte cuvinte, pestii din balta. Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca abilitatea de a ne altera vocea – a suna mai blanzi, mai impunatori, mai dragastosi, mai distanti, mai iritati, etc – este un rezultat al evolutiei. Practic, fara sa fim constienti, prin voce transmitem informatii vitale despre noi, cum ar fi varsta aproximativa, cum ne vedem pe noi insine, cat de multumiti suntem de noi si de ceilalti din jur. De fapt, vocea poate prezice unii factori biologici care ne face pe noi mai atragatori in ochii unora si mai putin atragatori in ochii altora. Este valabil si viceversa, evident.
 
Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: tehnica
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close