Antena 3 CNN Life Culorile casei tale îți influențează starea de spirit! Nuanţa ideală pentru living, care aduce conversații plăcute

Culorile casei tale îți influențează starea de spirit! Nuanţa ideală pentru living, care aduce conversații plăcute

Interacționăm cu culorile în fiecare zi și fiecare culoare are potențialul de a ne afecta psihologic. De exemplu, obținerea unei serii de semafoare verzi, dimineață spre locul de muncă, vă poate aduce o dispoziție bună. A lucra toată ziua sub lumini albe te poate face să te simți neinspirat.

Culorile casei tale îți influențează starea de spirit! Nuanţa ideală pentru living, care aduce conversații plăcute
Sursa foto: Pixabay.com
27 Iul 2020   •   21:15

Este important să folosiți corect culoarea spațiilor dumneavoastră de locuit. Până la urmă, acesta este locul în care vă petreceți cea mai mare parte a timpului, scrie huffingtonpost.

Camera de zi este primul loc pe care un vizitator îl vede în casa ta, deci asigură-te că face o impresie grozavă. Experții recomandă utilizarea nuanțelor de portocaliu și roșu pentru camerele de zi. Aceste culori sunt calde și primitoare și creează dispoziția potrivită pentru a avea conversații. 

Culori potrivite pentru dormitor

Dormitorul tău este locul tău de calm și relaxare. Este locul în care te relaxezi până adormi. Unele culori care încurajează relaxarea sunt lavanda și rozul. Verde este o altă opțiune; relaxează ochii și are o asociere cu prospețimea și natura, ceea ce îl face ideal pentru dormitoare și chiar băi. 

Culoarea potrivită pentru bucătărie

Galbenul stimulează pozitivitatea și optimismul, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru bucătării. Galbenul funcționează, de asemenea, pentru ca o bucătărie mică să pară mai mare. De fapt, orice nuanță deschisă ar face o treabă excelentă pentru a extinde dimensiunile percepute ale bucătăriei tale.

Culoarea ideală pentru biroul de acasă

Albastrul este o opțiune excelentă pentru un birou de acasă. E o culoare care crește productivitatea și încurajează gândirea profundă și introspecția. S-ar putea să găsiți o cameră cu pereți albaștri un loc ideal pentru a rezolva un proiect dificil.

Culoarea potrivită pentru camera copiilor

Culoarea pe care o alegeți pentru camera copiilor dumneavoastră poate depinde de vârsta lor. Albastru și roz funcționează bine în camerele pentru copii mici. Copiii mai în vârstă pot prefera culorile vibrante care reflectă personalitatea lor în evoluție. 

Atenție! Deoarece copiii nu au sisteme imunitare complet dezvoltate, asigurați-vă că alegeți o vopsea cu conținut scăzut de compuși organici volatili și fără miros.
 

×
Subiecte în articol: culoare camera conversații
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close