Antena 3 CNN Life Cum trebuie să fie portofelul ca să atragă banii

Cum trebuie să fie portofelul ca să atragă banii

Cum trebuie să fie portofelul ca să atragă banii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
26 Noi 2018   •   20:05

Portofelul este "casa" banilor, iar banilor nu le place sa fie tratati prost si cu neglijenta. Banii vin catre oamenii care ii trateaza cu respect.

Portofelul tau trebuie sa fie destul de mare si incapator, compartimentat astfel incat sa exista loc atat pentru bancnote, cat si pentru maruntis, iar aceste doua spatii trebuie musai sa fie separate - banii iubesc oridinea si disciplina.

Alege un portofel mai maricel, astfel incat dupa ce ai pus banii in el sa ramana tot timpul loc pentru a adauga si mai multi. Spatiul liber va atrage si mai multi bani.

Atunci cand alegi un portofel, acesta nu trebuie sa fie neaprat scump, insa trebuie sa fie pe placul tau, sa te atraga si sa te faca sa te simti bine.

Daca discutam despre culorile Feng-Shui recomandate pentru un portofel, negrul si rosul sunt cu siguranta pe primul loc.

Cand vine vorba de succes, faima si putere, rosul este culoarea cea mai indicata pentru ca este asociata intotdeauna cu un flux foarte bun al abundentei. Rosul reprezinta energia focului si a soarelui, iar in China si India este culoarea fericirii, este si culoarea asociata cu iubire si romantism.

Pentru putere financiara si o afacere prospera care aduce bani, negrul este culoarea recomandata de specialistii Feng-Shui. Negrul simbolizeaza apa, iar apa reprezinta abundenta si prosperitate. Tot in acest context se poate utiliza si un portofel albastru inchis.

Alte culori benefice: auriu (este asociat cu abundenta, noroc si imbogatire) si verde (este asociat cu bogatie, spor si bani).

×
Subiecte în articol: portofel
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close