Antena 3 CNN Life Cuvintele care l-au readus la viață. Ce i-a șoptit soția la ureche, bărbatului aflat în comă

Cuvintele care l-au readus la viață. Ce i-a șoptit soția la ureche, bărbatului aflat în comă

Cuvintele care l-au readus la viață. Ce i-a șoptit soția la ureche, bărbatului aflat în comă
05 Aug 2015   •   10:46

Atunci când organele unui bărbat din Marea Britanie aflat în comă au început să cedeze pe rând, medicii i-au spus soției să se pregătească pentru ce e mai rău. Nimeni nu se aștepta ca acesta să fie salvat de niște simple cuvinte. Will Osgerby, în vârstă de 42 de ani, a fost la un pas de moarte după o tăietură mică, care s-a infectat. Bărbatul a intrat în șoc septic, organele îi cedau pe rând și se afla în a șasea zi de comă profundă atunci cand a reușit o vindecare miraculoasă.

De patru ori i-au explicat medicii soției lui că nu mai au soluții. Gill, de 32 de ani, nu a vrut să renunțe la speranță. Zilnic îi poruncea la ureche să nu se dea bătut și să continue să lupte pentru ea și pentru cei doi copii ai cuplului. După șase zile, Will nu numai că și-a revenit din comă, însă își amintea cu lux de amănunte vorbele credincioasei sale soții.

"I-am spus: ‘Haide Will, fii puternic! Trebuie să te gândești la băieți, trebuie să păstrezi imaginea lor în minte. Trebuie să strângi din dinți și să treci peste asta’. Eu, mama și sora lui am fost lângă el 24 de ore din 24. Îi vorbeam încontinuu", a povestit Gill. "M-a certat și nu cred că astăzi aș fi fost aici, dacă nu făcea asta. Cât timp am stat în comă eram conștient de ce îmi spunea familia. Nu și-a piedut niciodată încrederea în mine și cred că sprijinul constant pe care mi l-a acordat m-a ajutat să înving", a adăugat Will.



×
Subiecte în articol: coma barbat sotie spital medici minune
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close