Antena 3 CNN Life Greșelile pe care le faci atunci când prepari cafeaua. Nu mai face niciodată asta!

Greșelile pe care le faci atunci când prepari cafeaua. Nu mai face niciodată asta!

Greșelile pe care le faci atunci când prepari cafeaua. Nu mai face niciodată asta!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Apr 2018   •   21:51

Dacă nu poți trăi fără cafea și vrei să te bucuri de cele mai minunate arome în fiecare dimineață, este necesar să știi care sunt cele mai comune greșeli atunci când prepari cafeaua și să le eviți. 

Nu cumperi cafea de calitate

Dacă vrei să bei o cafea bună, trebuie să știi că prețul este direct proporțional cu calitatea. Alege o cafea la preț moderat direct din magazinele specializate.

Nu depozitezi cum trebuie cafeaua

Aerul, lumina și căldura sunt cei mai mari dușmani ai cafelei. Nu trebuie să cumpărați sau să depozitați cafeaua în ambalaj din plastic sau în recipiente ruginite care îi vor da un gust metalic. Ambalajul trebuie să fie etanș. Dacă păstrezi cafeaua la vedere, folosește un recipient opac.

Nu folosești cana potrivită

Pentru a te bucura de un gust bun, trebuie să folosești ceașca potrivită. Cea mai bună opțiune este ceașca de 200 ml, cu laturi groase. Dacă este alungită în interior, cu atât mai bine, va menține băutura caldă mai mult timp. Înainte de a turna cafeaua, încălziți cana, scrie unica.ro.

Adaugi prea multe ingrediente

Ingredientele vor da cu siguranță un gust mai aromat și nu reduc proprietățile antioxidante ale cafelei. Însă, dacă îți place să bei cafeaua cu lapte și zahăr, nu exagera cu cantitățile.

×
Subiecte în articol: cafea greseli ingrediente
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close