Antena 3 CNN Life Loredana Groza a lansat o nouă piesă alături de maneliști: Cântă „Suflet și trup” împreună cu Jador, Costi Ioniţă şi alţi 6 artişti

Loredana Groza a lansat o nouă piesă alături de maneliști: Cântă „Suflet și trup” împreună cu Jador, Costi Ioniţă şi alţi 6 artişti

Miercuri, 23 iunie, a fost lansat videoclipul piesei „Suflet şi trup”, unde Loredana Groza este înconjurată din nou de un grup de manelişti. De această dată, cântăreaţa este alături de Costi Ioniţă, Jador, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean de la Craiova şi Ştefan.

Loredana Groza a lansat o nouă piesă alături de maneliști: Cântă „Suflet și trup” împreună cu Jador, Costi Ioniţă şi alţi 6 artişti
Sursa foto: Captura Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2021   •   17:04

Loredana Groza a scos o nouă melodie, la doar două luni de la lansarea piesei „Fericire”. Solista cântă acum „Trup şi suflet” împreună cu Jador, Costi Ioniţă şi alţi 6 manelişti. Cântăreaţa speră să ajungă din nou în topurile muzicale.

Loredana Groza a vorbit la Sinteza Zilei despre controversele stârnite de noua melodie cântată cu manelisti: "Nu regret deloc"

"În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu.", spune Loredana. 

"Mă simt blagoslovită. Și această dragoste și susținere pe mine mă hrănește cel mai mult și îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită.

Ca să fiu sinceră nu m-a deranjat nimic. Am citit, nu demult, un comentariu al lui Woody Allen, care spunea că nu îl interesează nici mesajele pozitive, nici cele negative. Nu pot să fiu ipocrită să spun că nu mă interesează mesajele pozitive. Dar încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firești să se întâmple. Întotdeauna când e un plus, vine și un minus." a mai spus artista.

"Dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat"

"Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă.

Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta.

E un nou gen de fapt. Nu este manea. Și dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare.

Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care știa, ceilalți n-au știut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume că și cum sunt veniți dintr-o subcultură.

Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot creea. Care o pot face mai bună. Și nu în cei care sunt retrograzi, care încearcă să se folosească de forța inerției. Nu regret deloc că am făcut videoclipul."

×
Parteneri
Ce trebuie să faci dacă magazinul refuză să îți returneze garanția pentru PET-uri
x close