Antena 3 CNN Life Minune de la Dumnezeu! A nascut in timp ce se afla in coma si acum s-a trezit! Povestea ei a emotionat intreaga lume 

Minune de la Dumnezeu! A nascut in timp ce se afla in coma si acum s-a trezit! Povestea ei a emotionat intreaga lume 

Minune de la Dumnezeu! A nascut in timp ce se afla in coma si acum s-a trezit! Povestea ei a emotionat intreaga lume 
18 Apr 2017   •   20:09

Amelia Banna, o tanara din Argentina, a stat 5 luni in coma, a nascut un bebelus si acum s-a trezit. Povestea ei a emotionat intreaga lume.

"Amelia nu încetează să ne surprindă. Avem încredere că se va recupera şi că va pleca în curând cu micuţul ei în braţe", a declarat neurochirurgul Marcelo Ferreira postului local Canal 6 din provincia Misiones.

Tânăra în vârstă de 34 de ani de profesie poliţistă a suferit un accident rutier în noiembrie. Amelia era însărcinată în aproape 6 luni iar accidentul i-a provocat o un grav traumatism cranian care a lăsat-o în comă. În această stare ea a născut în noaptea de Crăciun un băieţel, Santino, perfect sănătos. În tot acest timp în care a primit tratament şi în care starea ei nu a suferit modificări.

Cu câteva zile înainte să se trezească din comă, fizioterapeutul ei,  a remarcat că pacienta are reacţii când se afla în preajma copilului ei şi mai ales la contactul micuţului cu pielea ei şi a observat că această apropiere ar putea ajuta la recuperarea tinerei mame. "Deocamdată nu putem vorbi de sechele. Vom vedea mai târziu. Cred că va putea să meargă. Contactul cu fiul şi cu familia ei este foarte important", a precizat medicul Ferreira, conform Agerpres.

×
Subiecte în articol: coma poveste minune Dumnezeu copil nascut
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close