Antena 3 CNN Life Oameni Ea este Aevin Dugas, femeia cu cea mai mare coafură AFRO din lume

Ea este Aevin Dugas, femeia cu cea mai mare coafură AFRO din lume

Ea este Aevin Dugas, femeia cu cea mai mare coafură AFRO din lume
06 Aug 2013   •   13:58

Aevin Dugas are 38 de ani şi este asistent social în statul Louisiana. Ea deţine un record în Guinness Book pentru cae mai mare coafură afro naturală din lume, cu o circumferinţă a părului ce măsoară 1 metru şi 32 de centimetri. Impresionanta podoabă capilară a crescut în 14 ani.

De-a lungul vieţii, Aevin a încercat diverse metode de a-şi îndrepta părul său creţ, până a realizat că nu asta îşi dorea de fapt.
"Ca femeie, ţi se spune frecvent că părul drept este cel mai frumos. Asta e o nebunie. Stilul afro este coafura mea naturală şi nu cred că există ceva mai frumos", spune americanca cu mândrie.

Cu 14 ani în urmă, inspirată de o fotografie veche a mamei sale, Aevin s-a decis să-şi lase părul să crească în voie. Acum ea a devenit un model pentru multe femei afro-americane, care sunt îndemnate să fie relaxate şi să-şi păstreze naturaleţea feminică, specifică lor.

Pe lângă privirile pe care le atrage, este destul de dificil să se spele pe cap. Ea foloseşte nu mai puţin de cinci şampoane şi balsamuri la fiecare spălare, iar uscarea completă a părului durează două zile.
Cu toate aceste inconveniente, Aevin declară că marele avantaj al părului ei este cea mai bună pernă pe care o poate avea.

 

×
Subiecte în articol: louisiana
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close