Antena 3 CNN Life Oameni Românii vor putea merge cu avion la mare. Cât va costa biletul

Românii vor putea merge cu avion la mare. Cât va costa biletul

Românii vor putea merge cu avion la mare. Cât va costa biletul
07 Sep 2016   •   16:17

Blue Air a anunțat că va introduce mai multe zboruri interne care vor lega litoralul cu marile orașe din țară. Astfel, începând din aprilie 2017, vor fi câte două zboruri dus-întors Constanța – Timișoara, Constanța – Cluj și câte un zbor Constanța – Iași și Constanța – Oradea.

„Preţurile încep de la 90 de lei, pe interne, un număr suficient de locuri, tariful include pe lângă transportul între Constanţa şi aceste rute un snack, care va fi un sandviş, băuturi răcoritoare, oferite gratuit, şi un bagaj până la 32 de kilograme care va putea fi înregistrat gratuit”, a declarat directorul comercial al Blue Air, Tudor Constantinescu, potrivit greatnews.ro.

Ca o comparație, un drum cu trenul Cluj – Constanța costă în jur de 130 de lei, în funcție de ruta aleasă. În plus, distanța se parcurge în minim 11 ore. Cam aceiași bani se plătesc și pentru un bilet Timișoara – Constanța, iar drumul se face în minim 11 ore, dacă nu sunt întârzieri. Cu avionul s-ar face în jur de o oră, maxim o oră și jumătate.

Noile rute au fost introduse cu sprijinul Asociației Litoral-Delta Dunării și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța.

×
Subiecte în articol: Blue Air litoral
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close