Antena 3 CNN Life Secretul modelelor Victoria Secret pentru o siluetă de invidiat

Secretul modelelor Victoria Secret pentru o siluetă de invidiat

Secretul modelelor Victoria Secret pentru o siluetă de invidiat
12 Sep 2018   •   11:08

Odată cu terminarea castingului pentru Victoria's Secret Fashion Show din noiembrie, multe modele au ales să urmeze  tratamente de slăbire precum cele oferite de Lisa Guidi de la Erase Spa din New York, pentru a ajunge într-o formă fizică de invidiat

"Multe dintre fete au fost aici săptămâna trecută. Lucrez mult cu modele, mai ales pentru reducerea celulitei cu  ajutorul tratamentului VelaShape",  a declarat Guidi pentru NYPost.

Procedura de conturare a corpului VelaShape funcționează prin utilizarea frecvenței radio și a luminii infraroșii pentru a încălzi celulele grase la 117 grade Fahrenheit. "Aceasta elimină celulele adipoase și dă un aspect mult mai neted", a explicat proprietarul salonului. Zonele preferate de îngerii Victoria's Secret pentru acest tratament includ stomacul și spatele coapselor, a adăugat Guidi.

Pentru cei care doresc să urmeze aceasta procedura, sesiunile VelaShape costa între 50 și 150 de dolari pentru fiecare sesiune și potrivit lui Guidi, majoritatea oamenilor se pot aștepta la rezultate după numai trei sau patru vizite.

Sursă: NY Post
 

×
Subiecte în articol: silueta
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close