Antena 3 CNN Life Cornelia Catanga, probleme mari cu banii. Soţul cântăreţei apelează la Becali sau Firea, pentru a se ocupa de înmormântare

Cornelia Catanga, probleme mari cu banii. Soţul cântăreţei apelează la Becali sau Firea, pentru a se ocupa de înmormântare

Vestea tragică a morţii solistei Cornelia Catanga l-a adus pe soţul ei în pragul disperării, mărturisind că se confruntă cu probleme financiare grave.

Cornelia Catanga, probleme mari cu banii. Soţul cântăreţei apelează la Becali sau Firea, pentru a se ocupa de înmormântare
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   14:32

Aurel Pădureanu spune că nu are bani nici măcar să o înmormânteze pe cea care a fost un nume important al muzicii lăutărești şi a încântat publicul cu piese precum "Șaraiman" sau "Mama mea e florăreasă", potrivit impact.ro.

Cornelia Catanga a murit vineri dimineață, infectată cu coronavirus, un virus în care spunea că nu crede.

Cornelia Catanga a rămas fără casă din cauza problemelor financiare

Deși era un nume sonor în muzica românească, artista locuia cu chirie în Bragadiru și urma să fie nevoită să părăsească locuința în luna aprilie. 

Din cauza problemelor financiare, banca i-a luat casa, iar solista s-a mutat cu chirie în Bragadiru, rămânând fără surse de venit în plină pandemie. 

"Ne-au nenorocit ăștia, nu se mai fac evenimente, nu am nicio posibilitate. La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro. Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare", spunea cântăreața, în urmă cu ceva timp, pentru impact.ro.

Pentru că pandemia a afectat grav bugetul familiei, Aurel Pădureanu s-a gândit să apeleze la sprijinul lui Gigi Becali sau al Gabrielei Firea pentru a putea să se ocupe creștinește de înmormântarea soției sale.

Relația dintre Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga era una tensionată, ei erau certați de un an de zile, însă deciseseră să nu divorțeze.

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit de COVID-19

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit vineri, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Ea a fost internată joi, în stare gravă, după ce se tratase acasă cu Ivermectină şi spunea că nu crede în existenţa virusului.

Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Catanga avea 63 de ani și era una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu.
 

×
Subiecte în articol: Cornelia Catanga bani Aurel Pădureanu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close