Antena 3 Life Surpriză pentru internauți! Facebook a făcut deja primul pas

Surpriză pentru internauți! Facebook a făcut deja primul pas

de Laura Dinu    |    01 Oct 2020   •   18:15
Surpriză pentru internauți! Facebook a făcut deja primul pas
Sursa foto: hepta

Facebook vrea să strângă toate aplicaţiile de messaging într-una singură, iar pentru început, utilizatorii de Instagram vor putea trimite mesaje în Messenger. Aplicațiile vor putea fi folosite și separat, în funcție de alegerea clienților.

Pentru asta, compania lui Mark Zuckerberg a făcut deja primul pas în fuzionarea Facebook Messenger, Instagram şi Whatsapp.

Astfel, utilizatorii de Instagram vor putea trimite mesaje direct în Messenger. Opţiunea nu este obligatorie, iar utilizatorii pot păstra aplicaţiile nemodificate.

Mark Zuckerberg a a vorbit pentru  prima dată despre fuziunea tuturor platformelor de messaging ale companiei, Messenger, Whatsapp şi Instagram, într-una singură. Noua opţiune va fi disponibilă la următorul update de Instagram sau de Messenger.

Aplicaţiile pot fi păstrate separat, ca până acum. Totuşi, folosind noua opţiune, în Instagram utilizatorii vor avea toate facilităţile din Facebook Messenger, scrie Mediafax. 

×
Subiecte în articol: Facebook Instagram Messenger WhatsApp
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close