Antena 3 CNN Life Veste bune pentru bucureşteni! Teatrul Elisabeta vă aduce spectacole în aer liber

Veste bune pentru bucureşteni! Teatrul Elisabeta vă aduce spectacole în aer liber

Teatrul nu ia pauză nici în pandemie. Chiar dacă sălile rămân închise, ne putem bucura de spectacole în aer liber. Actorii Teatrului Elisabeta din Bucureşti vă aşteaptă în această vară cu piese-eveniment.

Veste bune pentru bucureşteni! Teatrul Elisabeta vă aduce spectacole în aer liber
Sursa foto: Teatrul Elisabeta/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iul 2020   •   15:45

După luni în care nu am putut merge la spectacole, actorii Teatrului Elisabeta, unul dintre cele mai prestigioase din Bucureşti, ne aşteaptă vara aceasta cu patru piese-eveniment în aer liber.

Prima pe listă, o comedie savuroasă care s-a jucat cu casa închisă, încă de la prima reprezentanţie.

''Pe 1 august vom juca piesa "Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc''. Nu o zic eu, aşa e titlu. Sunt comedii care binedispun, sunt făcute cu simţ de răspundere. Nu sunt nişte şuşe oarecare, sunt spectacole lucrate'', spune actriţa Alexandra Velniciuc.

Dacă tânjiţi după întâlnirea cu actorii şi visaţi la o porţie bună de râs şi relxare, notaţi cu atenţie programul următor.

Vor fi patru reprezentaţii. Două în Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul Naţional şi două în Parcul Herăstrău. Începem cu piesa ''Dezbracă-te vreau să-ţi vorbesc'', pe data de 1 august, la ora 20

Vom avea o piesă în Teatrul Herăstrău, pe data de 8 august, o piesă în regia Taniei Popa şi debutat regizoral cu această piesă '' Ghici cine te sună?'', care este o comedie care te pune la încercare cumva legat de telefonul nostru mobil care ascunde permanent viaţa noastră secretă sau nu.

Ne reîntoarcem în Amfiteatrul Mihai Eminescu pe data de 22 august, cu o piesă care a avut premiera în 2015, cu Bebe Cotimanis şi Carmen Tănase.

Revenim în Grădina de Vară Herăstrău, unde noi am avut nişte evenimente extrem de frumoase, cu Puricele în ureche, care va avea loc vineri, 4 septembrie, ora 20'', a anunţat Mihaela Drăgan, preşedintele Asociaţiei Culturale ''Teatrul independent Elisabeta''.

Nu e prima dată când actorii joacă în aer liber. E deja o tradiţie ca pe timpul verii, actorii Teatrului Elisabeta să continue să se întâlnească cu publicul, la spectacole în grădini de vară sau pe litoral. Acum o vor face la fel, dar cu respectarea tututor regulilor impuse de pandemie.

×
Subiecte în articol: teatrul elisabeta veste buna spectacole
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close