Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Dieta cu care Nicoleta Luciu a slăbit cinci kilograme pe săptămână! Ai nevoie de doar două alimente

Dieta cu care Nicoleta Luciu a slăbit cinci kilograme pe săptămână! Ai nevoie de doar două alimente

Dieta cu care Nicoleta Luciu a slăbit cinci kilograme pe săptămână! Ai nevoie de doar două alimente
Sursa foto: Pixabay
de S.T.    |    16 Mai 2016   •   13:03

Cele aproape 40 de kilograme după cele două sarcini pe care le-a avut au făcut-o pe Nicoleta Luciu să devină un model pentru mămicile ce vor să-şi recapete silueta.

„Asta a însemnat mai multă muncă după naştere, şi în bucătărie, dar şi în sala de sport. Am făcut mişcare cât am putut, însă am apelat la nişte diete fulger care să-mi dea un start motivant. Cu ajutorul lor, am dat repejor jos cinci kilograme într-o săptămână”, scrie Nicoleta pe blogul său.

„Oricând îţi este foame, mănânci supă şi bei ceai de anason neîndulcit. Bea multă apă, pentru hidratare. Ne dezintoxicăm, slăbim şi luăm nutrienţii necesari din legumele fierte. Înlocuim supa din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau seminţe, toate cu până la 5% grăsime. De fiecare dată când ne este foame”, a scris Nicoleta pentru cei curioşi despre silueta sa.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close