x close

Ion Cristoiu: "Eu am spus că la prima ședință va fi boicot. PSD vrea neapărat anticipate și profită de bâlbâiala incredibilă din partea PNL"

de Ion Cristoiu    |    19 Feb 2020   •   19:05
Ion Cristoiu: "Eu am spus că la prima ședință va fi boicot. PSD vrea neapărat anticipate și profită de bâlbâiala incredibilă din partea PNL"  1114

Ion Cristoiu a comentat decizia membrilor PSD de a nu se prezenta luni la votul de învestitură a Guvernului Orban II și a explicat strategia pe care merge formațiunea politică.

"Eu am spus că la prima ședință va fi boicot. Și iată că e. PSD vrea anticipate. Am spus de atâtea ori, știu mai multe lucruri. Ce vrea, însă, acum este să folosească toată această perioadă până la anticipate pentru a eroda PNL-ul. Ciolacu și echipa vor neapărat anticipate, dar profită de o bâlbâială incredibilă din partea PNL. PNL nici nu a venit să spună uite noi vrem anticipate, nici nu discutăm.

În momentul în care ei nu au decis și lasă impresia publică că această criză e reală, că audierile sunt reale, că votul e real, avem o situație cum a fost după audieri. După audieri, marea majoritate a populației a tras concluzia. Miniștrii Guvernului Orban au fost catastrofali, în marea lor parte. Abilitatea PSD și USR a fost faptul că trei din ei au rămas. I-a expus pe acești miniștri la audieri pentru a face o campanie electorală în favoarea PSD și împotriva PNL. Se folosește această perioadă până se declanșează anticipatele pentru ca la un moment dat PNL să regrete că a provocat anticipate", a spus Cristoiu la Antena 3. 

Ion Cristoiu: "Eu am spus că la prima ședință va fi boicot. PSD vrea neapărat anticipate și profită de bâlbâiala incredibilă din partea PNL"

Citeşte mai multe despre:

ion cristoiu Guvernul Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati