Antena 3 CNN Politică Președintele Iohannis: Solicit Guvernului să renunțe la grațiere. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată!

Președintele Iohannis: Solicit Guvernului să renunțe la grațiere. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată!

Președintele Iohannis: Solicit Guvernului să renunțe la grațiere. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată!
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    30 Ian 2017   •   13:27

Preşedintele Klaus Iohannis cere Guvernului ”să abandoneze” demersurile privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, subliniind că ”vocea oamenilor nu poate fi ignorată”. 

”Guvernul nu poate să treacă peste voinţa cetăţenilor, care este suverană. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată! O democraţie solidă este una în care majorităţile nu abuzează de drepturile lor doar pentru că deţin, vremelnic, puterea. Solicit Guvernului să abandoneze demersurile privind graţierea şi modificarea Codurilor penale”, a scris preşedintele Iohannis, luni, pe Facebook. 

El subliniază că ”România are doar de pierdut din prelungirea acestei situaţii care a scos zeci de mii de români în stradă”.

Citiți și Dezbatere aprinsă la Ministerul Justiţiei pe tema ordonanţei graţierii. Ministrul Iordache: Criminalii și violatorii nu vor fi grațiați

Peste 30.000 de oameni au protestat duminică seară în Bucureşti, faţă de ordonanţele pe Justiţie pe care vrea să le dea Guvernul Sorin Grindeanu

Oamenii au mărşăluit pe străzi aproape trei ore timp în care s-au cerut demisii şi s-a strigat împotriva Guvernului PSD şi a ministrului Justiţiei.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close