Antena 3 CNN Show Cum a reacționat Dana Budeanu când a aflat că Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Gabi Bădălău

Cum a reacționat Dana Budeanu când a aflat că Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Gabi Bădălău

Dana Budeanu analizează mai nou cele mai recente cupluri din showbiz. Așa au intrat în colimatorul său Bianca Drăgușanu și noul său iubit Gabi Bădălău. Se pare că cei doi au planuri mari de viitor, chiar dacă el nu este încă un bărbat liber.

Cum a reacționat Dana Budeanu când a aflat că Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Gabi Bădălău
de Gabriel Dano    |    20 Ian 2021   •   17:45

Dacă pe Bianca Dana Budeanu a apreciat-o, pe Gabi Bădălău stilista l-a taxat destul de dur. Și nu doar tunsoarea a nemulțumit-o, ci și felul în care s-a afișat acesta în aeroport.

Cu toate că mulți au acuzat-o că profită de faptul că Gabi Bădălău are o avere impresionantă, Dana Budeanu susține că Bianca este cea care le dă valoare iubiților cu care se afișează. De asemenea, în discuție a fost adus și divorțul afaceristului de Claudia Pătrășcanu, care încă nu a ajuns la final, potrivit Viva.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.

Noul iubit al lui Bianca Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă? Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii. Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. Gabi Bădălău)”, a afirmat Dana Budeanu, în vlogul ei.

 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Gabi Badalau
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close