Antena 3 CNN Show Dorian Popa câştigă lunar zeci de mii de euro din YouTube

Dorian Popa câştigă lunar zeci de mii de euro din YouTube

Dorian Popa, una dintre cele mai populare persoane din social - media, câştigă lunar zeci de mii de euro din YouTube şi Instagram. Câinele artistului, celebrul Cheluţu, primeşte şi el o sumă consistentă din mediul online.

Dorian Popa câştigă lunar zeci de mii de euro din YouTube
Sursa foto: Facebook / Dorian Popa
de Maria Zărnescu    |    16 Mar 2021   •   15:38

Deşi e pandemie, iar concertele au fost anulate în ultima perioadă, cântăreţul se poate lăuda cu sume fabuloase pe care le face în mediul online. Lunar, în medie, lui Dorin îi intră în cont 40.000 de euro din Instagram şi YouTube.

Spre exemplu, Dorian Popa câştigă din Instagram între 10.000 şi 15.000 de euro pe lună, în timp ce din YouTube primeşte în conturi lunar undeva la 20.000 şi 25.000 de euro.

"Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube", a povestit vloggerul pe YouTube.

Întrebat care a fost cel mai scump lucrur pe care l-a cumpărat, artistul a povestit că cei mai mulţi bani au fost cheltuiţi în amenajarea şi construcţia vilei în care locuieşte, iar apoi în maşina de lux pe care o conduce şi în ceasuri de firmă. "Casa, iar după casă au fost maşina şi cesurile. Am vreo 4 - 5 cesuri considerabile", a precizat Dorina.

Cheluţu, sume impresionante din YouTube

Dorian nu este singurul care aduce zeci de mii de euro acasă. Câinele lui, Cheluţu, a reuşit să atrângă peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube, dar şi suma de 150.000 de euro. Vedeta se teme chiar să nu îi fie furat patrupedul, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Lady Gaga.

"Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum", a povestit cântăreţul. Patrupedul este unul dintre cei mai răsfăţaţi căţei din România. Dorian a povestit că buldogul său frances are halat Versace, iar în mai multe imagini din mediul online apare cu un ceas Rolex.

×
Subiecte în articol: Dorian Popa chelutu YouTube
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close