Antena 3 CNN Show Mai multe personalităţi vor fi decorate de Regina Elisabeta a II-a

Mai multe personalităţi vor fi decorate de Regina Elisabeta a II-a

Mai multe personalităţi vor fi decorate de Regina Elisabeta a II-a
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
29 Dec 2012   •   12:10

Actorul Ewan McGregor şi cântăreaţa Kate Bush se află pe lista personalităţilor ce vor fi decorate de către regina Elisabeta a II-a, la începutul anului viitor, informează contactmusic.com.
   
Actorul scoţian va primi Ordinul Imperiului Britanic, în timp ce Kate Bush va deveni Comandor al Imperiului Britanic.
   
Acestora li se alătură de asemenea artistul Tracey Emin şi ilustratorul Quentin Blake. Blake, care este cunoscut în special pentru ilustraţiile realizate pentru cărţile lui Roald Dahl, va deveni cavaler chiar de Anul Nou, alături de ciclistul Bradley Wiggins, care a câştigat Turul Franţei în 2012 şi apoi a câştigat aurul la Jocurile Olimpice.
   
Stella McCartney va primi, de asemenea, Ordinul Imperiului Britanic, pentru activitatea sa din domeniul modei, iar Ruth Mackenzie, care a fost directoarea Olimpiadei Culturale Londra 2012, soţia fostului premier britanic Tony Blair - Cherie, şi dansatoarea şi coregrafa Arlene Phillips vor deveni Comandori ai Imperiului Britanic.
   
Philipps a declarat pentru BBC că este "absolut încântată" de această distincţie, adăugând că încă nu s-a folosit de acest titlu pe care este foarte fericită să îl primească.
   
Michael Cashman, actorul australian care a devenit politician, va deveni Comandor al Imperiului Britanic, în timp ce actorul Adrian Lester va primi Ordinul Imperiului Britanic.
   
De asemenea, actriţa Siobhan Redmond va deveni Membru al Imperiului Britanic, drept răsplată pentru serviciile aduse în mediul artistic.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close