Antena 3 CNN Show Monica Tatoiu, scandal în aeroport: "Tarom, nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”

Monica Tatoiu, scandal în aeroport: "Tarom, nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”

Monica Tatoiu este foc şi pară! Cunoscută femei de afaceri acuză compania aeriană de neglijență după ce zborul a întârziat câteva ore din cauze tehnice: "Ne-au ținut ca pe niște curci bete ca apoi să ne spună că nu pot face nimic"

Monica Tatoiu, scandal în aeroport: "Tarom, nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mai 2023   •   12:32

După o vacanță la Roma, Monica Tatoiu a fost pusă într-o situație neplăcută. Femeia de afaceri a rămas cu orele blocată pe aeroport, din cauza companiei cu care ar fi trebuit să zboare, care a întâmpinat o defecțiune tehnică.

“Taromul este companie națională, de interes național. Compania noastră, Tarom nu investește în avioanele pe care le are. Ca urmare, noi ar fi trebuit să plecăm la 12:50 din Roma. Avionul a venit la orele 12:00..

Problema s-a declanșat pentru că nu au înlocuit roțile. Roțile au un cauciuc care probabil că nu a fost schimbat.

Cauciucul s-ar fi fisurat și în momentul în care să ne urce în avion scara aceea care te duce la ușă s-a lăsat. Probabil că la cât era cauciucul de uzat nu am mai fi putut pleca în siguranță.

Angajații au încercat să se fofileze și au spus că nu mai zburăm”, a spus Monica Tatoiu, pentru FANATIK.

Citeşte şi: Mirela Vaida, furioasă după ce a fost blocată pe aeroportul din Bergamo mai mult de nouă ore: "Tarom, de ce nu faci nimic pentru românii tăi?

De 30 de minute ne țin în autobuz la Roma.Nimeni nu comunica nimic.Trebuia sa plecăm de 10 minute. Probabil probleme...

Publicată de Monica Tatoiu pe Luni, 29 mai 2023

Monica Tatoiu e revoltată pe angajații companiei:  „Ne-au ținut ca pe niște curci bete pe 30 de grade”

Femeia de afaceri a spus că angajații companiei aeriene nu au avut deloc grijă de pasageri. Femeia de afaceri acuză compania aeriană de iresponsabilitate și indolență.

“De la orele 12.00 ne-au ținut în picioare, ne-au dat afară din avion și nu ne-au spus despre ce este vorba. În momentul în care au sesizat problema ar fi trebuit imediat să ne spună nouă, pasagerilor: `Avem problema x. Facem asta`. Noi am stat și ne-am uitat ca niște amețiți cum se certau angajații. Erau și niște oameni suspecți, din ăștia care fură din portofele pe aeroport.

Erau și două mașini de poliție. Nu ne-au spus nimic. Ne-au ținut ca pe niște curci bete ca apoi să ne spună că nu pot face nimic.  

Ne-au ținut întai 40 de minute în picioare la 30 de grade. Apoi să își dea seama că nu pot face nimic”, a mai spus Monica Tatoiu.

Citeşte şi: Anchetă exclusivă: Cine a băgat în vrie mândria naţională, TAROM

Monica Tatoiu susține că angajații companiei nu au dat dovadă de profesionalism. Se pare că aceștia au decis să încerce să pornească cursa, iar în ultim moment au anulat-o.

Vedeta compară situația cu cea a avionului Concorde care a luat foc tot de la o astfel de defecțiune.

„Ei oricum au încercat să plece fără să facă nimic. Vă dați seama că îi costă mult să înlocuiească guma aceea aici. Este mai scump. Eu cred că au încercat să plece așa, apoi și-au dat seama că este riscant.

Citeşte şi: "O mizerie ce ați făcut în această seară": Actrița Medeea Marinescu, furioasă pe TAROM, după ce avionul în care se afla a făcut o escală neanunțată

Avionul Concorde când au murit toți, avionul a luat foc de la roată. A explodat roata. Nu pleci așa oricum, până la urmă guma aceea are și ea o viață”, a mai spus femeia de afaceri pentru FANATIK.

companiei aeriene. Monica Tatoiu este de părere că angajările nu se mai fac „pe bune”. Drept urmare, haosul din aeroporturi și problemele întâmpinate deseori în timpul zborurilor.

Monica Tatoiu: "Companiile aeriene investesc în pipiţe şi amante"

„Am avut multe situații neplăcute cu anumite companii de zbor. Tu, ca și companie nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui și pile.

Știi că în Tarom când strigi `mamă`, sar șapte mame. Compania trebuie să aibă investiții în piese de schimb, în mecanici buni. Nu merge ca în țara lui Dorel.

Trebuie să investești, nu se poate numai cu pile și relații și fără să faci nicio investiție. Banii se duc pe salarii inutile ale unor persoane care sunt pile.

Aceasta este compania Tarom. Nu se fac investiții, metroul nu se fac investiții, CFR, nu se fac investiții.

Citeşte şi: Klaus Iohannis zboară cu avionul privat la un summit european. Costurile deplasării sunt clasificate, iar toaleta pare să aibă hublou

În loc să se cumpere roată se dă un salariu baban nu știu cui, sau o șpagă la vreo pipiță. Este ca la o vacă, o mulgi de nu știu câte ori.

Dacă nu o hrănești, la un moment dat moare. Aici sunt și străini și toți și-au făcut o impresie proastă. Ajungem să ne facem de toată minunea că nu sunt numai români”, a mai spus Monica Tatoiu.

×
Subiecte în articol: Monica Tatoiu scandal aeroport Tarom
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close