Antena 3 CNN Show Cine sunt cei 8 poliţişti români care apar în noul serial AXN "Oamenii legii" | Jafuri, violenţă domestică, fraude

Cine sunt cei 8 poliţişti români care apar în noul serial AXN "Oamenii legii" | Jafuri, violenţă domestică, fraude

Opt poliţişti români sunt protagoniştii noului serial "Oamenii legii", unde îi puteţi urmări cum rezolvă diverse misiuni şi cazuri complexe.

Cine sunt cei 8 poliţişti români care apar în noul serial AXN "Oamenii legii" | Jafuri, violenţă domestică, fraude
Sursa foto: AXN Romania
de Alexandra Dima    |    09 Noi 2022   •   15:48

Serialul care are premiera pe 14 noiembrie la AXN urmăreşte patru echipe din cadrul Poliţiei Române care se confruntă cu cele mai interesante cazuri şi care intervin acolo unde legea şi ordinea sunt încălcate.

Echipa 1 este formată din Crina Eşanu (29 de ani), subinspector de poliţie, cu 5 ani de experienţă, şi Costică Neagu (23 de ani), agent de poliţie, cu 4 ani de experienţă. 

Echipa doi ni-i prezintă pe Viorel Teacă (46 ani), agent şef principal de poliţie, cu peste 25 de ani în cadrul Poliţiei Române, şi Alin Constantin (36 ani), agent şef adjunct de poliţie, cu peste 10 ani în serviciul public, primii cinci ca pompier şi apoi ca poliţist. 

Echipa 3 îi aduce alături pe Alina Manea (34 de ani) – inspector de poliţie, cu 10 ani de experienţă, şi Robert Alioni (25 de ani) – agent de poliţie, cu doi ani de experienţă. 

Iar în completare vine echipa 4, cu doi agenţi de poliţie, de 37 de ani, Mihai Stan – agent şef principal de poliţie, cu peste 16 ani de experienţă, şi Ciprian Lupu – agent de poliţie, cu 4 ani de experienţă. 

”Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliţia primeşte apelul la 112 şi până la rezolvarea cazurilor, care vor varia de la violenţă domestică, persoane dispărute, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi incidente de trafic, până la jafuri, trafic de droguri sau fraude.

De asemenea, „Oamenii legii” le va oferi fanilor acces şi în zona misiunilor mai complexe, în care cei opt poliţişti vor lucra în strânsă legătură cu alte unităţi speciale ale Poliţiei, cum ar fi Institutul Naţional de Criminalistică, SIAS sau Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate”, a transmis Poliţia Română într-un comunicat.  

Serialul realizat la nivel local beneficiază de sprijinul Poliţiei Române, atât la nivel logistic (prin punerea la dispoziţia echipei de producţie a echipamentelor de supraveghere şi recuzită), cât şi la nivel de consultanţă privind scenariul fiecărui episod, din dorinţa de a prezenta cât mai veridic fiecare caz, dar şi pentru a oferi telespectatorilor o imagine cât mai reală asupra activităţii de zi cu zi din viaţa unui poliţist.  

Oamenii Legii se bazează pe formatul internaţional Karlsbridge, Police in action, iar proiectul beneficiază de sprijinul Corpului Naţional al Poliţiştilor.

×
Subiecte în articol: oamenii legii
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close