Antena 3 Show Showbiz Mickey Rourke: Îmi place stilul lui Lucian Bute. Este foarte bun, foarte şiret, foarte inteligent

Mickey Rourke: Îmi place stilul lui Lucian Bute. Este foarte bun, foarte şiret, foarte inteligent

de Antena3.ro    |    29 Mar 2012   •   17:11
Mickey Rourke: Îmi place stilul lui Lucian Bute. Este foarte bun, foarte şiret, foarte inteligent
Sursa foto: Foto: Mediafax

Actorul Mickey Rourke a declarat joi, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Snagov, că îi place stilul pugilistului Lucian Bute, pe care îl consideră un sportiv foarte bun şi foarte inteligent.
   
"Da, ştiu cine e Lucian Bute... luptă în Canada, nu?", a spus actorul, când a fost întrebat de pugilistul român. Rourke, care a făcut mai mulţi ani box profesionist, l-a descris pe Bute ca fiind "un jucător foarte bun, foarte şiret, foarte inteligent".
   
Lucian Bute are programat un meci cu Carl Froch pe 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham, Marea Britanie. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF.
   
"Sper că o să câştige. Îmi place stilul lui Bute", a spus Mickey Rourke.
   
Actorul american Mickey Rourke, aflat în România pentru filmările la thrillerul "Dead in Tombstone", a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri, dându-i numele Foxy.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close