Antena 3 CNN Show Showbiz Prezentare Chanel la Cannes, cu două zile înainte de începerea Festivalului de Film

Prezentare Chanel la Cannes, cu două zile înainte de începerea Festivalului de Film

Prezentare Chanel la Cannes, cu două zile înainte de începerea Festivalului de Film
Sursa foto: Foto:EPA/Intact Images
10 Mai 2011   •   14:51
Cu două zile înaintea Festivalului de la Cannes, vedetele sosite deja pe Coasta de Azur au fost invitate la prezentarea ultimei colecţii de modă a casei Chanel. Karl Lagerfeld s-a inspirat pentru sezonul de vară 2011 din yachting.

Pentru al doilea an la rând, Karl Lagerfeld şi-a dezvăluit ultima colecţie chiar înaintea festivalului de la Cannes. Stilistul casei Chanel profită, astfel, de prezenţa vedetelor care-şi iau câteva zile de odihnă înaintea festivalului.

Defilarea organizată la un hotel de lux din Antibes a început cu o oră întârziere, cum este probabil normal în lumea celor bogaţi. Dar nimeni n-a protestat, deoarece invitaţii au fost trataţi cu şampanie şi tot felul de bunătăţi. Oaspetele de onoare a fost Vanessa Paradis, care este, între altele, ambasadoarea casei Chanel în lume.

A urmat parada propriu-zisă, pe fondul unor cunoscute hituri semnate Prince. Colecţia a cuprins atât costume de baie, cât şi ţinute lejere potrivite pentru momentele de relaxare de la bordul iahturilor.

Modelele le-au amintit criticilor de eleganţa anilor 40, când marile ecrane ale lumii erau dominate de vedete ca Marlene Dietrich. Lagerfeld le-a declarat reporterilor că modelele sale sunt destinate femeilor care nu-şi permit să poarte bijuterii false nici măcar pe plajă.

De la eveniment a lipsit tocmai soţul Vanessei Paradis, Johnny Depp, aflat în turneu de promovare a ultimului film din seria Piraţilor din Caraibe. Absenţa sa a fost, însă, compensată de participarea multor stele mari şi mici ale ecranului care se vor număra, fără îndoială, printre clientele lui Lagerfeld.
 

×
Subiecte în articol: festival de film Cannes
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close