Antena 3 CNN Show Tabloid Adrian Mutu: Setea de scandal îmi pătează imaginea

Adrian Mutu: Setea de scandal îmi pătează imaginea

Adrian Mutu: Setea de scandal îmi pătează imaginea
16 Mai 2017   •   14:54

Adrian Mutu a povestit la un post tv că ar fi fost prădat de bona filipineză, iar reacțiile opiniei publice nu au întârziat să apară. Deranjat de anumite comentarii apărute în presa din România, fotbalistul a publicat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Setea de scandal a unor sefi de canale media îmi pătează imaginea promovând un personaj - infractor dovedit, de altfel - care încearcă sa scape de consecințele unor fapte făcând show-uri pe la TV, folosindu-se de numele meu. Dacă cineva ma judeca pentru faptul ca m-am înfuriat ca persoana care se presupunea ca trebuie sa aibă grija de fiul meu de 3 săptămâni îmi fura din casa și cine știe de ce altceva mai era in stare, înseamnă ca nu are familie, nici nu înțelege conceptul sau ca e din piatra. Eu am făcut toate demersurile legale pentru ca acest grup sa răspundă in fata legii și sper ca aceste lămuriri sa ducă la închiderea subiectului in spațiul public. Oricum, aceasta este pentru ultima oară când mai comunic public pe aceasta tema..
Mulțumesc !”

Adrian Mutut a povestit cum bona lui îi fura din casă, după doar două săptămâni de când se afla în casa lui. „Am prins-o pe bonă cu plasele într-un gard verde. Pitea plasele pe la 6 dimineața când dormeam noi. Soacra mea a urmărit-o și a văzut”, a declarat Adrian Mutu într-o emisiune TV. 

 

 

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu scandal bona
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close