Andreea Marin îi are aliați chiar pe părinții lui Tuncay. Ce îi reproșează aceștia fiului lor

02 Noi 2016   •   08:13
Andreea Marin îi are aliați chiar pe părinții lui Tuncay. Ce îi reproșează aceștia fiului lor

Divorțul dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturc pare să fie unul cu ”cântec”. Mai exact, fosta ”Zână a Surprizelor” pare să își fi găsit niște aliați neașteptați, chiar în sânul familiei celui care va fi fostul ei soț. Astfel, spun sursele noastre, părinții turcului sunt extrem de supărați pe fiul lor din cauza deznodământului nefericit al căsniciei lui, potrivit SpyNews.

Astfel, după ce Andreea Marin a anunțat, oficial, divorțul de medicul turc Tuncay Ozturc, problemele acestuia au părut să se acutizeze. Astfel, pe lângă faptul că mariajul său s-a destrămat fără să mai poată fi ”reparat”, familia turcului a simțit nevoia să pună sare pe rană, părinții lui considerându-l pe el principalul vinovat pentru cele petrecute. Mai exact, ei consideră, comform tradiției turcești de altfel, că despărțirea dintre ei a fost cauzată de faptul că Tuncay nu a ”ținut cu casa” și că nu a făcut tot ce i-ar fi stat în putință să îi ofere ”Zânei” tot ce ar fi trebuit pentru a fi ocolit deznodământul anunțat încă de acum câteva zile.

”Tuncay se simte foarte vinovat pentru cele întâmplate, cu atât mai mult cu cât nici părinții nu îi sunt alături așa cum se aștepta. Dar, la turci, divorțul este văzut, de cele mai multe ori, ca fiind responsabilitatea bărbatului, așa că el e cel care are de pierdut”, ne-a spus o sursă din comunitatea turcă. De altfel, ne-a precizat sursa citată, Tuncay este acum în depresie, el suferind foarte mult pentru că nu poate face nimic pentru a-și salva căsnicia, cu atât mai mult cu cât Andreea a depus, zilele trecute, acțiunea de divorț la tribunal.

x close