Cum a reușit să slăbească Răzvan Ciobanu

de D.G.    |    24 Aug 2017   •   12:25
Cum a reușit să slăbească Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a slăbit peste 40 de kilograme într-un timp relativ scurt și toată lumea îl admiră pentru asta.

Creatorul de modă a mărturisit acum ceva timp care e adevărul din spatele curelor de slăbit.

„Dieta se face cu un medic specialist, un nutritionist. Sunt lucruri complicate intr-o cura de slabire. Daca bagi jumatate de tableta de ciocolata cand esti in depresie, iesi, dar ciocolata aia te da inapoi patru zile de la programul tau de slabit si tot asa.

Asta cu slabitul, cu dieta, e un vals. Nu iesi din dieta niciodata, pentru ca te vei ingrasa la loc. Orice obez vine si imi spune acum ca a tinut dieta 7 luni si apoi a mancat normal, nu cred! Cand ti-ai asumat ca intri pe dieta, stii ca toata viata ta esti pe dieta”, a mărturisit Răzvan Ciobanu într-o emisiune TV.

Creatorul de modă a declarat în repetate rânduri că evită prăjelile și nu face exces de ulei atunci când mănâncă o salată.

"Am un program de viață foarte relaxat. Pot să mănânc și omletă, fără ulei. Nici nu amestec multe ingrediente la o masă. Am un orar fix de mese. Mănânc cam din patru în patru ore. Micul dejun îl servesc între 7 și 9 jumate.

Apoi mănânc fructe până la masa de prânz. La prânz pot opta pentru supe, carne la grătar, carofi copți, sushi, chiar și mici. Mănânc câte 6 mici dacă vreau, dar cu legume și cu muștar fără zahăr. Iar la cină, pot să mânânc iar sushi dacă mi-e poftă sau pește la grătar”, a declarat Răzvan Ciobanu.

x close