Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Alina Dumitru a luat medalia de aur la CE de judo de la Viena

Alina Dumitru a luat medalia de aur la CE de judo de la Viena

Alina Dumitru a luat medalia de aur la CE de judo de la Viena
Sursa foto: alina dumitru
22 Apr 2010   •   18:34

Alina Dumitru a câştigat, joi, cea de-a şasea medalie de aur continentală a carierei la Campionatul European din Austria, la categoria 48 de kilograme. România are o reprezentantă şi la 57 de kilograme, pe Corina Căprioriu care va întâlni o adversară din Austria.
Alina Dumitru, campioană olimpică în 2008, la Beijing, s-a descurcat excelent pe tot parcursul turneului de judo din Austria. Sportiva de la CSA Steaua a câştigat Grupa D, după victorii împotriva irlandezei Lisa Kearnay şi belgiencei Charline Van Snick. A trecut şi în semifinale de sportiva iberică Oiana Blanco. Ea a câştigat apoi finala cu unguroaica Eva Csernoviczki, cucerind medalia de aur, potrivit site-ului oficial al competiţiei.
Corina Căprioriu a fost a câştigat, la rândul ei, grupa în care a fost repartizată, B. Românca din concursul de la categoria 57 de kilograme s-a impus mai întâi în faţa nemţioaicei Hannah Brueck, iar apoi a trecut de sârboaica Jovana Rogic. În semifinală a treuct de italianca Giulia Quntavalle, iar pentru medalia de aur se va bate cu Sabrina Filzmoser din Austria.
În competiţia masculină, Dan Fâşie a ratat în ultimul meci calificarea în semifinalele categoriei 66 de kilograme. După victorii în faţa bielorusului Dmitry Shershan şi a grecului Lavretis Alexanidis, Fâşie a pierdut cu Miklos Ungvari din Ungaria. Românul este obligat să joace, acum, în recalificări contra letonului Deniss Kozlovs.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Alina Dumitru Viena
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close