Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Campioană mondială la box, împuşcată de tatăl ei vitreg înaintea unei partide

Campioană mondială la box, împuşcată de tatăl ei vitreg înaintea unei partide

Campioană mondială la box, împuşcată de tatăl ei vitreg înaintea unei partide
04 Apr 2011   •   12:28

Cariera sportivă a unei pugiliste de top atârnă de un fir de aţă, după ce se pare că a fost împuşcată de tatăl ei vitreg. Germana Rola El-Halabi, în vârstă de 25 de ani, a fost împuşcată în mână, genunchi şi picior înainte de un meci pentru titlu, vinerea trecută, de către bărbatul de 44 de ani care îi fusese impresar.

Neînvinsă la categoria ei, luptătoarea se pregătea să se bată cu Irma Balijagic Andler din Bosnia pentru titlul IBF la categoria uşoară, când bărbatul a intrat în vestiarul ei şi a împuşcat-o.

Surse ale poliţiei din Berlin au declarat, conform Daily Mail, că două gărzi de corp au fost de asemenea împuşcate înainte ca agresorul să fie arestat. Toate cele trei victime au fost duse la un spital local şi au fost supuse unor operaţii, dar poliţia a spus că rănile nu au pus în pericol viaţa niciuneia dintre acestea.

El-Halabi, care s-a născut în Liban, a câştigat titlurile mondiale WIBF şi WIBA în 2009, având totodată un record al carierei de 11 victorii (şase prin knock-out) şi nicio înfrângere.

Ediţia de duminică a cotidianului Bild l-a identificat pe Roy El-Halabi drept agresor şi a anunţat că 800 de spectatori au fost evacuaţi de pe arena sportivă. "Tata a intrat în vestiar, ne-a ameninţat cu un pistol şi le-a spus tuturor să iasă afară, după care m-a împuşcat din trei metri. Am plâns şi am urlat de durere", a povestit Rola.

Conform Bild, El-Halabi renunţase la serviciile tatălui ei vitreg în calitate de impresar în ianuarie.



×
Subiecte în articol: box
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close