Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Cărţile pe faţă. Contador şi Armstrong se atacă public după încheierea Turului Franţei

Cărţile pe faţă. Contador şi Armstrong se atacă public după încheierea Turului Franţei

Cărţile pe faţă. Contador şi Armstrong se atacă public după încheierea Turului Franţei
Sursa foto: contador
28 Iul 2009   •   12:41

Tensiune maximă în sânul echipei Astana, care a avut doi rutieri în primii trei în recent încheiatul Tur al Franţei. Campionul Alberto Contador şi colegul său, americanul Lance Armstrong, de 37 de ani, s-au contrat dur. Spaniolul a declarat că nu i-a plăcut niciodată personalitatea lui Armstrong, iar acesta a replicat că atitudinea corectă din partea lui Contador ar fi să mulţumească echipei sale pentru ajutor.
Doar o zi a trecut de la finalul "Marii Bucle", venit odată cu victoria lui Mark Cavendish pe Champs Elysees în etapa a XXI-a, când rutierul spaniol Alberto Contador l-a atacat pe colegul Lance Armstrong. Americanul septuplu câştigător al Turului va pleca de la echipă pentru a alerga pentru Team RadioShack din Statele Unite, iar Contador inteţionează şi el să îşi fondeze propria grupare. În aceste condiţii, nu le-a fost greu să îşi spună tot ce au refulat în ultimele săptămâni şi nu numai.
"Relaţia mea cu Lance este zero. Americanul este un rutier grozav şi a făcut o cursă foarte bună, însă lucrurile se schimbă când vine vorba de personalitatea sa, pe care nu am admirat-o niciodată şi nici nu am să o fac", a declarat rutierul spaniol, conform EVZ.
Relaţia proastă cu Lance Armstrong şi-a pus ampreta şi pe starea de spirit a celorlalţi rutieri din echipa kazahă, iar ibericul s-a declarat dezamăgit de acest lucru.
"În timpul Turului Franţei, zilele când rămâneam în hotel erau mai grele decât cele pe care le petreceam pe şosea", a spus rutierul spaniol, pricizând că "situaţia era tensionată şi delicată deoarece situaţia existentă între mine şi Lance s-a extins şi la restul componenţilor echipei"., a încheiat Contador.
Răspunsul lui Armstrong nu a întârzit, iar americanul şi-a postat opinia pe contul personal de Twitter, unde a declarat că spaniolul le datorează mulţumiri colegilor săi.
"Dacă aş fi în locul său, aş opri aceste atacuri şi aş începe să mulţumesc echipei", a precizat Armstrong, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close