Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Contador câştigă şi trimite un mesaj pentru restul cicliştilor

Contador câştigă şi trimite un mesaj pentru restul cicliştilor

Contador câştigă şi trimite un mesaj pentru restul cicliştilor
10 Mar 2009   •   00:18


Victoria uimitoare a lui Alberto Contador în contratimpul de la Paris-Nice a trimis un mesaj de avertizare pentru rivalii săi, cu patru luni înainte de Turul Franţei, dar spaniolul a negat că acest mesaj a fost direcţionat către coechipierul Lance Armstrong.

Managerul echipei Astana, Johan Bruyneel a declarat la începutul acestui sezon că liderul echipei pentru Turul Franţei va fi rutierul cu cele mai bune rezultate înainte de luna iulie şi Contador şi-a spus cuvântul duminică. ?Nu este niciun mesaj pentru Lance Armstrong, de fapt nu e niciun mesaj pentru nimeni?, a ţinut să precizeze ciclistul de 26 de ani, care l-a surprins pe dublul campion olimpic Bradley Wiggins într-o cursă de 9,3 kilometri care părea făcută special pentru britanic. ?Fiecare are programul lui în acest sezon. Pe agenda mea se află Paris-Nice şi am dat tot ce am avut mai bun aici, asta e tot?, a încheiat Contador.

Armstrong, care şi-a schimbat recent programul, va concura alături de Contador la finele acestei luni în Turul Castillei şi Leon. Cei doi nu vor mai concura alături apoi până la Turul Franţei, care începe cu un contratimp de 15 kilometri deluroşi, pe 4 iulie, în Monaco.

Antena3.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close