Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Fosta gimnastă Ecaterina Szabo, în spital sub tratament cu morfină (VIDEO)

Fosta gimnastă Ecaterina Szabo, în spital sub tratament cu morfină (VIDEO)

Fosta gimnastă Ecaterina Szabo, în spital sub tratament cu morfină (VIDEO)
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
14 Oct 2010   •   22:54

A cunoscut gloria şi a fost aplaudată de milioane de oameni. Acum trece printr-o suferinţă cumplită pe care însă o trăieşte cu demnitate. Ecaterina Szabo, fosta mare gimnastă a fost operată la coloană, iar acum se află sub tratament cu morfină.

Au trecut mai bine de 26 de ani de când Ecaterina Szabo căştiga pentru Romînia patru medalii olimpice de aur. Durerile cumplite de spate se accentuează când revede imaginile de atunci.

"Mă simt bine, cu durerile pe care le am, dar m-am cam obişnuit şi nici nu mai ştiu ce înseamnă să trăieşti fără durere." a declarat fosta gimnastă.

Suferă de hernie de disc, iar pe 30 martie a fost operată. Problemele nu au dispărut. Durerile cele mai cele mai groaznice le am în picior, în genunchi, în picior, pe coapsă, pe gambă, în talpă.

Însă calmantul cel mai bun este familia: băieţii ei, Lorenzo şi Zeno, soţul său, fostul canotor Cristi Tamaş, dar şi soacra ei.

Pe lângă familie şi sutele de fani care îi trimit zilnic mesaje pe internet, îi dau puterea de care are nevoie. Iar printre aceşti fani este şi doctorul Viorel Achim.

"Am fost emoţionat, am fost profund impresionat şi m-am gândit să fac tot ce pot ca să o ajut. Dar deocamdată trebuie să continue tratamentul. În ciuda faptului că a fost operată, i-am explicat că poate să continue să aibă încă dureri, dar sper ca încetul cu încetul vom trece." a declarat Viorel Achim, medicul care a operat-o pe Ecaterina.

Pentru cei care o admiră şi o susţin în continuare, Katy Szabo are un singur mesaj: "Îi iubesc şi le mulţumesc că sunt alături de mine pentru că nu am ştiut până acum ce de mulţi fani am."



Observator

×
Subiecte în articol: gimnasta
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close