Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Grecul George Bouglas a câştigat etapa a doua din Turul României. Ucraineanul Vitali Buţ, noul tricou galben

Grecul George Bouglas a câştigat etapa a doua din Turul României. Ucraineanul Vitali Buţ, noul tricou galben

Grecul George Bouglas a câştigat etapa a doua din Turul României. Ucraineanul Vitali Buţ, noul tricou galben
de M.T.    |    02 Iul 2013   •   20:02

Grecul George Bouglas (Tableware) a câştigat etapa a doua din Turul României, în urma căreia ucraineanul Vitali Buţ a preluat tricoul galben de la Mihailo Kononenko, compatriotul şi coechipierul său de la Kolss Cycling Team.

Bouglas a trecut primul linia de sosire la finalul etapei desfăşurate între Reghin şi Miercurea Ciuc, pe o distanţă de 140 de km, rutierul din Grecia fiind urmat de spaniolul Joaquin Sobrino (Tableware) şi de Vitali Buţ.

Graţie locului 3 pe care l-a ocupat, Buţ a primit 4 secunde de bonificaţie, care i-au adus poziţia de lider în clasamentul general, al cărui podium este completat de compatrioţii şi coechipierii săi Mihailo Kononenko şi Volodimir Zagorodnîi.

Câştigător al etapei a doua, Bouglas a primit şi tricoul alb, pentru cel mai combativ rutier, în timp ce maghiarul Abel Kenyeres (Utensilrod ora24.eu) este posesorul tricoului roşu, al celui mai bun sprinter.

Spaniolul Victor Delaparte (SP Tableware) este posesorul tricoului verde (cel mai bun căţărătoe),  Oleg Bedros (Tuşnad Cycling Team) va îmbrăca tricoul albastru, al celui mai bun român, iar Eduard Grosu a primit tricoul tricolor, pentru cel mai bun român sub 23 de ani.

Miercuri este programată etapa a treia, pe traseul Bicaz - Piatra-Neamţ - Roman - Târgu-Frumos - Hârlau - Botoşani (198 km), rutierii urmând să aibă parte de două căţărări, la Strunga şi Copalau şi trei sprinturi, la Piatra-Neamţ, Cotnari şi Hârlau.

×
Subiecte în articol: ciclism
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close