Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lance Armstrong va fi căpitanul echipei RadioShack pentru Turul Franţei

Lance Armstrong va fi căpitanul echipei RadioShack pentru Turul Franţei

Lance Armstrong va fi căpitanul echipei RadioShack pentru Turul Franţei
22 Iun 2010   •   20:08

Septuplul campion al Turului Franţei, Lance Armstrong, va face echipă cu doi rutieri care au urcat pe podium în trecut, în cadrul echipei RadioShack, pentru cursa din luna iulie.

Armstrong, care s-a impus ultima oară în Marea Buclă în 2005, înainte să se retragă şi să revină anul trecut pentru a termina pe locul trei, a fost desemnat căpitanul echipei RadioShack, care debutează în Turul Franţei, alături de Andreas Kloden din Germania - vicecampion în 2004 şi 2006 - şi Levi Leipheimer din SUA, care a sosit al treilea în 2007.

Chris Horner este al treilea american din echipa de nouă rutieri, din care mai fac parte câştigătorul criteriului Dauphiné Libéré, slovenul Jani Brajkovic, Sergio Paulinho din Portugalia, Iaroslav Popovici din Ucraina, Gregory Rast din Elveţia şi kazahul Dimitri Muraviev.
Armstrong, care s-a clasat pe locul doi în clasamentul general al Turului Elveţiei de săptămâna trecută, caută să cucerească pentru a opta oară Turul Franţei în cariera lui, după ce anul trecut a terminat în urma lui Alberto Contador şi a lui Andy Shleck.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lance Armstrong Turul Frantei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close