Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lance Armstrong vrea să participe la Turul Franţei şi în 2010

Lance Armstrong vrea să participe la Turul Franţei şi în 2010

Lance Armstrong vrea să participe la Turul Franţei şi în 2010
15 Iul 2009   •   16:12


Septuplul câştigător al Turului Franţei, Lance Armstrong, a indicat faptul că va participa şi la ediţia din 2010 a competiţiei, după ce a revenit asupra deciziei de a se retrage din ciclism, în 2009. Întrebat dacă Turul Franţei din 2009 va fi ultimul pentru el, rutierul de 37 de ani a declarat: "Probabil că nu. Poate voi mai participa la încă un Tur".

Texanul a confirmat şi zvonurile conform cărora lucrurile nu sunt chiar roz între el şi colegul de la Astana, Alberto Contador. "Adevărul este că există puţină tensiune. Alberto este puternic şi este foarte ambiţios", a spus Armstrong.

Contador, campionul din 2007 şi favoritul ediţiei din acest an, ocupă locul doi în clasamentul tricoului galben, la şase secunde în spatele italianului Rinaldo Nocentini, în timp ce Lance Armstrong se află la doar alte două secunde în spate. Armstrong a declarat că dacă rutierul de 26 de ani (n.r. Contador) îşi dovedeşte valoarea, va accepta ca el să fie retrogradat pe locul doi în echipă. "Dacă dovedeşte că e cel mai puternic din cursă, nu am ce să îi fac", a mai spus Armstrong.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lance Armstrong Turul Frantei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close