Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Levi Leipheimer a semnat cu echipa de ciclism a lui Lance Armstrong, pentru sezonul 2010

Levi Leipheimer a semnat cu echipa de ciclism a lui Lance Armstrong, pentru sezonul 2010

Levi Leipheimer a semnat cu echipa de ciclism a lui Lance Armstrong, pentru sezonul 2010
02 Sep 2009   •   17:09

Rutierul american Levi Leipheimer, în vârstă de 35 de ani, a confirmat marţi, odată cu deschiderea perioadei de transferuri în ciclism, că se va alătura fostului coleg de la US Postal Service şi Astana, Lance Armstrong, pentru sezonul inaugural al echipei RadioShack.

Într-o zi aglomerată în care BMC Racing i-a transferat pe Alessandro Ballan şi George Hincapie, campionul mondial, respectiv american, aducerea lui Leipheimer la RadioShack vine ca o veste bună pentru Armstrong, care spera să îl aducă pe Hincapie la echipa pe care o sponsorizează. "Existau şi alte variante, dar am semnat cu cea mai bună echipă din lume, o echipă americană care va aduce mai mulţi rutieri din SUA", a declarat Leipheimer, care a abandonat la Turul Franţei din acest an după o căzătură.

Leipheimer a confirmat că va ataca victoriile în Turul Californiei, Dauphine Libere şi Turul Franţei, anul viitor, odată ce sezonul va începe în ianuarie 2010. "Acestea sunt cele trei curse favorite ale mele şi obiectivele de top pentru anul viitor", a declarat Levi.

Iată rutierii RadioShack confirmaţi până acum: Lance Armstrong (SUA), Levi Leipheimer (SUA), José Luis Rubiera (Spania), Sergio Paulinho (Portugalia), Grégory Rast (Elveţia), Sebastien Rosseler (Belgia), Tomas Vaitkus (Lituania).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lance Armstrong
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close