Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute: "Trebuie să-l domin pe Miranda, m-am pregătit ca niciodată pentru sâmbătă"

Lucian Bute: "Trebuie să-l domin pe Miranda, m-am pregătit ca niciodată pentru sâmbătă"

Lucian Bute: "Trebuie să-l domin pe Miranda, m-am pregătit ca niciodată pentru sâmbătă"
Sursa foto: lucian bute
14 Apr 2010   •   13:39

Pugilistul român Lucian Bute a intrat pe ultima sută de metri în pregătirea luptei de pe 17 aprilie cu Edison Miranda. Campionul mondial la categoria supermijlocie, în versiunea IBF, se simte în formă excelentă şi este mulţumit că a făcut cea mai bună pregătire din viaţa lui. Gălăţeanul este sigur că nu-l va lăsa pe adversarul din Columbia să-şi facă jocul şi va rămâne cu centura cu diamante.
"Miranda este puternic, dar voi fi atent şi am o strategie foarte bună. Am avut o pregătire excepţională, cea mai bună din cariera mea, sunt în formă şi am încredere că îmi voi păstra centura mondială", a declarat Bute în presa canadiană.
Comparând situaţia de acum cu cea de la meciul precedent, cu Librado Andrade, campionul mondial este optimist şi consideră că a pus la punct fiecare detaliu.
"A fost superb în noiembrie, înaintea revanşei cu Librado Andrade, dar este chiar mai bine de data aceasta. Am finalizat fiecare aspect al pregãtirii mele. Nimic, absolut nimic nu a fost trecute cu vederea. Voi fi extrem de energic de la început până la sfârşitul confruntării de sâmbătă noaptea. Pentru fiecare luptă mă antrenez pentru a putea face un efort susţinut de la început până la final. Ştiu că Miranda începe, de obicei, luptele în forţă. Ar face bine să nu slăbească ritmul în partea a doua, pentru că eu voi fi foarte energic şi îl voi ataca de câte ori va fi necesar. În orice caz, am optimizat o strategie specifică pentru această luptă, un plan care îmi place la nebunie", a precizat românul.
Bute ştie care îi sunt atuurile în partida de la Quebec, cu Edison Miranda, şi consideră că îşi cunoaşte adversarul suficient de bine pentru a-l putea controla şi a nu-i cade în plasă.
"Aştept cu nerăbdare să bată gongul de început al luptei. Nu numai că nu am boxat "acasă" la Centre Bell de aproximativ un an, dar HBO va reveni la Quebec pentru a televiza lupta mea. Vreau să fac o bătălie impecabilă, pentru a-i satisface pe toţi fanii mei", a precizat Bute.
Adversarul lui Lucian Bute, columbianul Miranda, are un palmares profesionist de 33 de victorii şi patru eşecuri, acestea din urmă înregistrate în faţa cumoscuţilor Kelly Pavlik, Andre Ward şi Arthur Abraham, potrivit Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Quebec
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close